Hvem er Emerald Raptor?

Jeg har valgt å ikke være alt for anonym her inne nå, og synes det er helt greit at de som kjenner meg vet hvem jeg er. Nå har jeg registrert meg som Emerald Raptor på facebook også. Vet ikke helt hvilke planer jeg har med facebook-kontoen min, men vi får se! Om du har fått en friend request fra meg er det fordi jeg kjenner deg på en eller annen måte. Enten på nettet eller IRL.

Hvis du ikke har fått helt taket på hvem jeg er skal jeg gi deg en gåte:

1. Svartmalt i ansiktet, men ingen feier

27_jeg_chiana2x.jpg

Her er et bilde av meg som Chiana fra Farscape, tatt på halloween. Mulig dette bildet er mer forvirrende enn til hjelp siden jeg absolutt ikke ser ut som meg selv her!

2. Ut i skogen til hest, men ingen jeger

P1230038x2.JPG

For noen år siden hadde jeg en fantastisk hest som jeg savner mye. Det ble blant annet mange koselige rideturer i skogen.

3. I vakker kjole, men ingen prinsesse

07_bryllup30x.jpg

Jeg hadde bryllupsfest på Kongsvinger Festning. Kjolen var designet av meg, og var inspirert av en av Eowyns praktfulle kjoler.

This entry was posted in Meg. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hvem er Emerald Raptor?

 1. Inger-M says:

  Artig måte å presentere seg på :-)

 2. Hakkespett says:

  Jeg er kommet til at du er Askepott. Tror ikke jeg kjenner deg fra det virkelige liv og har demed små forutsentninger for å gjette hvem du egentlig er.

 3. Wixit says:

  Jeg vet i allefall hvem du er, selv om jeg egentlig ikke kjenner deg noe særlig irl!

  • Emerald Raptor says:

   Det er bra. :) Er mange jeg kun kjenner fra nettet jeg har lagt til. Men så er Emerald Raptor mer en online-person enn en irl-person. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>