Himmelsk #20

IMG_7798x2.JPG

Mitt himmelske bilde denne uken er av en liten fugl i naboens hage. Naboen legger ut mat til småfuglene, så iblant kryr det av de der. Men siden vi har katter selv synes jeg ikke at jeg kan gjøre det samme. Jeg vil jo helst ikke ha skyld i noen “uhell”.

This entry was posted in Fotografering and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Himmelsk #20

 1. Roar says:

  Fin føggl

 2. Malys Krok says:

  Så vakkert det bildet var! Nydelig fugl, kjøttmeisen!
  Jeg har også lagt ut mitt Himmelske bidrag! -Margit-

 3. Inger-M says:

  Så søt den er! Flott bilde!
  Riktig god helg :-)

 4. Melusine says:

  Bra fuglebilde!
  Jeg har også besluttet å la være met mating av fuglene pga kattene,
  føler det ikke er rett ovenfor de fjærkledde :)

 5. Petunia says:

  For en søt liten kjøttmeis!! Aldeles herlig!
  Jeg mater fuglene til tross for at jeg har to katter. Jeg bare passer på å henge maten der kattene ikke kan ligge på lur og fuglene har full oversikt. Jeg skal ikke si at de ikke tar fugler, men det er minimalt. I vinter er det bare en fugl jeg har funnet utenfor. Om sommeren er det nesten en fugl om dagen. Jeg føler jeg redder flere ved å mate enn om jeg er redd kattene skal ta noen.
  Men mine katter begynner å bli ganske gamle også da ( 10 år) og trives best som publikum til foringsbrettet sammen med potteplantene;)

 6. Hvor er den sød…Fint billede..;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>