Nytt kamera!

Jeg tar bilde av en julekule

Jeg var så heldig å få nytt kamerahus til jul! Jeg fikk canon 550D fra familien. Fra før av hadde jeg 350D, så det var en stor oppgradering. Det er greit å holde seg til samme serie så man kan gjenbruke objektiver o.l. Jeg tok masse bilder i dag. Det ble mest testing av kameraet, og jeg ble ikke alt for fornøyd med resultatet. Blant annet hadde jeg overeksponert de fleste bildene jeg hadde tatt ute. Og bildene som var tatt med høy iso ble ikke spesielt bra. Sånn går det når man har auto-iso. :) Tar nok litt tid å venne seg helt til det nye kameraet. Men her er et lite utvalg av de jeg ble passelig fornøyd med:

Shetlandsponni i snøen

This entry was posted in Fotografering and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Nytt kamera!

 1. Spillmartin says:

  Takk for hyggelig kommentar.
  Ja, historien endte vel, så det ble vårt lille julemirakel.
  Også rart hvordan WoW har et kjempe talent til å stjele tid 😉

  • Emerald Raptor says:

   Ja, det er helt utrolig hvor mange timer jeg har tilbrakt i det spillet. Tror ikke noe annet jeg har spilt har kommet i nærheten en gang. :)

 2. Hei og takk for at du er innom hos meg. Kjempekos med kommentarer :). Utrolig flotte bilder du fikk tatt, og gratulere med nytt kamerahus! Fikk også kamera til jul, men ikke slikt avansert, det tror jeg ikke jeg kunne betjent :).
  Så flott at du har satt deg mål for 2011, og jeg må innrømme jeg blir imponert over fagfeltet du håndterer! Har selv 5 års skolegang innen elektronikk, men programering fikk jeg aldri helt taket på nei. Nå husker jeg ingenting fra disse 5 årene, for det er over 15 år siden jeg var ferdig, og ferdig med elektronikken :) .
  Har også et mål, kanskje mere ett ønske… slippe frikort i helsevesenet ;).

  • Emerald Raptor says:

   Det er alltid koselig med kommentarer ja! Koselig at folk som regel kommenterer tilbake når man kommenterer hos dem.
   Ja, det er gøy med nytt kamerahus. Har fått tatt en god del bilder i romjula.
   Håper du får en fin nyttårsaften og at du får oppfylt ønsket ditt. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>