Monstre!

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til at det har dukket opp monstre i kommentarene? Jeg synes det ser veldig kjedelig ut når det ikke kommer avatarer av de som legger inn kommentarer. Andre steder har jeg sett folk ha genererte mønstre eller små monstre som dukker opp isteden. Disse er generert utifra hvilken epostadresse kommentatoren legger igjen. Slik at vedkommede vil ha det samme bildet hver gang han/hun skriver en kommentar.

Siden jeg er veldig glad i monstre måtte jeg jo ha det! Men jeg måtte selvsagt ha mine egne monstre! Så jeg installerte plugin-en MonsterID til wordpress. Så gikk jeg inn og editerte og tegnet slik at den brukte mine egne tegninger. Det måtte tweakes litt og sånn, og jeg ble ikke helt fornøyd med det første resultatet. Men nå begynner det å bli bra. Mulig jeg endrer på noen av de etter hvert.

Så da er det bare å legge igjen kommentarer for dere uten bilder og se hvilket monster dere får! :) Eventuelt titt på gamle kommentarer, for disse blir også oppdatert. En liten smakebit:

noen.png

This entry was posted in Monster and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Monstre!

  1. plosiv says:

    Så kult med egne monstre! Tror ikke det kommer monstre nå pga. at jeg har registrert meg på Gravatar. Må bare teste, og så, hvis det ikke kommer monster, må jeg skrive en til.

  2. plosiv says:

    Kom ingen monstre i sta, men nå tror jeg det kommer! Kule monstre!

  3. Hakkespett says:

    Sånne monstre er litt skumle. Sønnen min har fortalt meg en del om dem når han legger seg.

  4. Pingback: Mine Wordpress plugins | Emerald Raptor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>