Goblin & worgen

WoWScrnShot_120710_081003x.jpg

Da har jeg endelig fått prøve meg både som goblin og worgen! Jeg har bare én ting å si: wow! Blizzard kan virkelig det med å være stilfulle og lage spennende innhold. :) Det var stappfullt på serverne ved midnatt, og utrolig vanskelig å logge seg inn. Men sånn er det alltid når det kommer nye ting, og den sinnsykt store spillermassen til world of warcraft skal logge på samtidig. På grunn av misforståelser hadde ikke kontoen min blitt oppgradert enda da jeg logget meg på, så jeg var temmelig skuffa. Men det gjorde at jeg fikk en god natts søvn, i motsetning til de andre spillerne. :)

WoWScrnShot_120710_080638x.jpg

Jeg er alltid så sjalu på allianse når de får horde-liknende raser. Og dette var ikke noe unntak. Så jeg lagde meg først en worgen. Den minner kanskje litt om tauren, bortsett fra at en ulv er uendelig mye kulere enn ei ku. Jeg synes de var ganske søte, men hadde en litt haltende, merkelig gange. Startstedet var skikkelig stemningsfullt! Man fikk nesten følelsen av å være med i en gammel film om varulver.

WoWScrnShot_120710_140557x.jpg

Deretter var det goblinens tur. De minner litt om gnomene, men goblinene litt kulere, og ikke så sukkersøte. Og de er grønne. Det er alltid et pluss. Av alle ting lagde jeg meg en warrior, for det er vel den eneste klassen jeg enda ikke har prøvd ut. Jeg likte goblinen min veldig godt. Og for et startsted! Masse morsom, rar teknologi. Skrullete biler som kjørte rundt på svingete veier. Trodde ikke jeg skulle synes det var så morsomt med goblin-“mountene” siden det er biler istedenfor ridedyr. Men å kjøre goblin-bil var bare utrolig morsomt! Det var mange morsomme, spesielle oppdrag også. Uten at jeg skal røpe for mye.

WoWScrnShot_120710_144518x.jpg

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>