Gaming moms

IMG_5021x.JPGJeg dumpet tilfeldigvis over nettsiden gaming moms, og ble naturligvis interessert i dette prosjektet. Det er et forskningsprosjekt for å kartlegge hvordan hjem med spillende mødre fungerer. Jeg meldte meg straks på som frivillig, og har fått tilsendt en spilldagbok jeg skal fylle ut.

Siden mannen min også spiller blir det mye spilling sammen. Men vi kan ikke spille begge to så lenge datteren vår er våken og ikke er opptatt med spising eller noe. Derfor blir det mest spilling på kvelden når hun er i seng. Hun har ikke verdens mest stabile søvn, så vi må alltid være tilgjengelig. Og vi kan for eksempel ikke være med på seriøse raids. Ikke at det er så stort savn da. Tror nok ikke vi hadde vært med på veldig seriøse ting uansett.

Men vi koser oss i 5-mannsinstanser og questing sammen med folk fra guildet og noen ukjente. Vi kan heller ikke ha viktige roller i instansene begge to. Dvs at hvis mannen min tanker så kan ikke jeg være healer. Og hvis datteren vår våkner og begynner å klage over et eller annet setter jeg karakteren min på ‘follow’ på mannen min og løper opp for å trøste henne.

I dag spilte jeg for en gangs skyld warlock i en instanse, og datteren vår våknet. Så jeg satte på ‘follow’ og stakk opp. Men da jeg kom ned igjen hadde mannen min hoppet ned en skrent, så impen min løp feil og pullet masse folk. Og jeg rakk akkurat se meg selv dø. Så det er ikke den ultimate løsningen, men det fungerer som regel greit nok. :) Nå er det en til på vei også, så vi får se om det blir noe spilling med to barn!

This entry was posted in Barn, Dataspill, Meg and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gaming moms

  1. Hakkespett says:

    Gratulerer med den kommende. Spennende prosjekt. Bare meg som er gamer her i familien. Har en spill pc, men xboxen er foretrukket medium. Da må jeg som regel vente til den er ledig. Spiller vel ca 3timer om dagen.

  2. Emerald Raptor says:

    Takk for det. :) Det går mest i pc-spill her da. Men innimellom er det konsollspill også. Siden vi ikke har TV-signaler her (hva skal man med TV når man har datamaskin?) blir det sjeldent kamp om den. Dvs prosjektøren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>