Cataclysm video

Her er en liten videosnutt jeg har laget fra Cataclysm. Litt fra selve angrepene, og litt fra begynnelsen av ekspansjonen.

This entry was posted in Dataspill, Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cataclysm video

 1. Hakkespett says:

  Ser jo gøy ut. Er det noe poeng for meg å begynne spille WoW nå. Har ikke folk spilt siden 2005. Er litt fristet, men jeg vil jo bli skikkelig newbie.

  • Emerald Raptor says:

   Jada. Blizzard er flinke til å ta vare på nye spillere. Det tar nå veldig mye kortere tid å levle opp de laveste levlene enn det gjorde da spillet kom ut. I tillegg til at du trenger mindre xp har de gjort at du er raskere (dvs får ridedyr) mye tidligere osv. Men litt newbie kommer du jo til å være. :) Og det tar mye tid å bli makslevel!

   Bare pass på å starte karakteren din på en server der du kjenner noen folk fra før av! Så har du noen som kan hjelpe deg med ting. Man kan bytte senere om man vil det, men det koster penger. Vi spiller forøvrig horde på Chamber of Aspects. Akkurat nå er vi bare 4 aktive i guildet, så vi hadde trengt en femtemann. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>