Troll druid

WoW 2010-11-25 14-25-08-48.png

Endelig har jeg blitt troll! Tidligere kunne hordespillere som ønsket seg druid bare spille tauren. Noe som er veldig trist siden taurens er store kuer, som ikke egentlig er noe man ønsker å være. Selv om det har sin sjarm, det også. Den eneste grunnen til at jeg overlevde var at jeg spesialiserte meg i katteform og treform, og var derfor ikke tauren så lenge om gangen. Men nå kan jeg endelig vandre rundt i byen som et kult troll!

Siden det er katteform jeg liker aller best valgte jeg utseende etter hvordan man blir seende ut som katt. Det avhenger av hårfargen din. Se dette kartet. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Husker jeg syntes de så skrekkelig fjollete ut første gang jeg så de. Men det var noe annet i spillet enn på et statisk skjermbilde.

Men noe som skuffet meg litt var at jeg ikke ble flaggermus da jeg skiftet til flight form. For det stod over alt at epic flight form for troll skulle være det. Men nå har de økt slik at man kan kjøpe enda raskere flyveform. Så jeg antar og håper man blir flaggermus om man kjøper det. Så da er det bare å spare litt igjen! (Oppdatering: Nå har jeg kjøpt den raskeste flyveformen, og fortsatt ingen flaggermus…)

Konklusjonen min er: Kjempekult å være troll! Katteformen er veldig bra. Bjørneformen er ganske bra. Treformen er litt merkelig, men morsom den også. Om man ikke synes den er så bra kan man kjøpe en glyph som gjør at man ser ut som den gamle treformen. Moonkinformen bryr jeg meg ikke så mye om, virket som om det bare var litt fargeendringer fra taurenformen. Og den nye flight formen har jeg altså ikke prøvd enda.

Da jeg løp rundt i Orgrimmar som katt var det mange som måtte stoppe og titte. Spesielt andre druider som var taurens. De bad meg om å skifte mellom formene hele tiden. Følte meg litt spesiell da. :) Tok noen skjermbilder av en tauren jeg tilfeldigvis møtte som stod og sammenlignet seg med meg på gata.

WoW 2010-11-25 14-30-19-64.png

Troll druid cat form

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>