Tomånedersjubileum!

Jeg i tar bilde av øyet til en kattDa er det to måneder siden jeg skrev det første innlegget i denne bloggen! Synes det har vært en bra start, jeg. Det har vært lett og gøy å finne ting å skrive om. Og jeg har fått en liten gruppe lesere. Om det er faste lesere vet jeg ikke helt. Men det er i hvert fall en fast gjeng fra abc skandinavia som tusler innom i blant.

I 2-månedersgave av leserne mine ønsker jeg tilbakemeldinger! Hva har vært spennende å lese, og hva hopper dere rett over? Er det for mange forskjellige temaer i bloggen? Eller passer det bra slik? Jeg tar imot både ris og ros med takk! Om du er fast leser send gjerne en kommentar og si at du er der! Om du bare titter innom en tur, fortell meg gjerne hva som skal til for at du skal komme tilbake.

Nå må jeg skynde meg å trykke på publiseringsknappen så det ikke blir midnatt før jeg får postet dette. :)

This entry was posted in Meg and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tomånedersjubileum!

 1. Hakkespett says:

  Ser vi har et par sammenfallende interesser. Spilling og foto. Mange av postene dine dreier seg om det. Synes bloggen din er knall slik den fremstår. Så får jeg lese meg opp på astronomi :)

 2. Emerald Raptor says:

  Det var koselig å høre! Du fanget interessen min i bloggen din ved å poste det store bildet av månen. :)

 3. Melusine says:

  Gratulerer med 2 mnd i bloggsfæren!
  Håper det blir mange flere måneder, for her er mye interessant å lese :)

 4. Emerald Raptor says:

  Det er godt å høre! Det kommer nok til å bli mye mer framover også. Jeg har mye igjen å skrive om. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>