Hvordan roote HTC Hero

Rooter HTC Hero med Android

Etter å ha hatt store problemer med å oppgradere Android-versjonen på telefonen min ble jeg til slutt overtalt til å roote den og legge inn en annen rom. Det vil si at man får root/administrator-tilgang til telefonen og kan dermed gjøre alt du vil med den, for eksempel å legge inn den versjonen av Android som du ønsker deg.

Det du bør huske før du gjør dette er å ta backup av alt du har lagret på telefonen. Blant annet kontaktene dine (om de er lagret på telefonen) og bilder du har tatt. I tillegg kan det være lurt å lage en liste over hvilke applikasjoner du har installert for å passe på at du får med deg alt.

En annen ting det kan være lurt å legge merke til er at første gang du starter telefonen etterpå kan den bruke veldig lang tid, kanskje så mye som 10 minutter. Så om det ikke skjer noe er det bare å smøre seg med litt tålmodighet. Det lønner seg også å restarte den en ekstra gang etter en rooting.

Oppskriften jeg fulgte finner du her.

Jeg la inn denne ROM-en (Android 2.1)

I tillegg kan det være lurt å oppdatere radioen.

This entry was posted in Android, Tips og triks. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>