Fuglebilder

Har vært ute i dag og tatt bilder av fugler i naboens hage. Teleobjektivet mitt er det jeg har brukt aller minst. Men det er veldig godt å ha når man skal ta bilder av fugler. Litt av problemet er å få bildene helt klare når man zoomer inn. Aller helst burde jeg tatt med meg et stativ. Men fuglene var veldig ivrige og likte ikke å sitte stille så lenge om gangen, så det er ikke sikkert det hadde hjulpet så mye. I tillegg var det så lys bakgrunn at fuglene ofte ble mørke. Hvis jeg overeksponerte hadde jeg enda større problemer med å få bildene helt klare. Her kommer i hvert fall dagens bildefangst:

This entry was posted in Fotografering and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fuglebilder

  1. Inge says:

    Hvor er det smukke fuglebilleder du tager og viser her.. imponerende.. :-)

  2. Emerald Raptor says:

    Takk. :) Med litt etterbehandling av bildene ble de greie. Men jeg synes det er ganske vanskelig å få fine og klare bilder av fugler. Måtte ha en del tålmodighet, og ble ganske kald etter denne fotosesjonen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>