Film: Trolljegeren

Skal se Trolljegeren på Colosseum kinoTrolljegeren er en veldig spesiell film. Den er i skikkelig blair witch project-stil, og lagt opp som en sann historie med skjelvende kameraer og ting ute av fokus. Starten var kanskje ikke helt den store, men filmen utviklet seg en del etter hvert og ble veldig morsom. Den er liksom-seriøs og kommer med mange gullkorn. I tillegg er det en veldig bra stemning gjennom nesten hele filmen.

Filmen handler om en gjeng med studenter som forfølger en merkelig krypskytter for å få et intervju med han. De lærer etter hvert om en stor, norsk hemmelighet, og finner ut at det slettes ikke er bjørn mannen jakter på. De blir med han ut på jakt for å samle filmmateriale.

Trollene i filmen er ordentlig kule! De har klart å skape en del stemning rundt dem med blant annet ulende lyder, veltende trær og risting i bakken. De er av forskjellige typer som lever på forskjellige steder. Og vi får vite mange morsomme facts om de som kan relateres til de gamle eventyrene. I tillegg får vi vite om mange ting rundt oss som skyldes trollene.

Jeg hadde ikke all verden av forventninger til denne filmen, men jeg ble veldig positivt overrasket! Jeg er ikke spesielt fan av Otto Jespersen, men han passet veldig godt til rollen han hadde i filmen. Han var blant annet ikke like slem som han pleier å være. Det var også noen andre kjente personer som dukket opp i filmen, og gjorde det hele enda morsommere.

På grunn av den bra stemningen, morsomhetene og de fine trollene velger jeg å gi filmen karakter 7 av 8.

This entry was posted in Film, Monster. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>