Commander Keen 2

Commander Keen 2 - Invasion of the Vorticons: The Earth Explodes

Invasion of the Vorticons: The Earth Explodes

I den andre episoden om Keen prøver de slemme vortikonene å sprenge Jorden. Du spiller den supersmarte gutten Billy Blaze som skal prøve å stoppe de. Du må invadere skipet til vortikonene og ødelegge alle maskinene som kan sprenge steder på Jorden. Men vær forsiktig, om du skulle komme borti feil spake er det du som setter i gang sprengningen!

Episode 2 minner veldig om episode 1. Men her har vi fått litt firskere grafikk, og vi møter veldig mange flere og skumlere monstre. Helt i starten syntes jeg kanskje 2-eren var hakket lettere med 1-eren. Men etter hvert slo jeg fra meg tanken. Enkelte av brettene er rett og slett nådeløse! På ett av brettene må jeg innrømme at jeg jukset bittelitt. Skal ikke si hvordan for å friste dere. Men resten gikk etter en del forsøk greit.

Denne episoden inneholder bittelitt gåteløsning også. Det er ikke alt man skal gjøre som er like innlysende. Og det kan hjelpe å vite enkelte ting, som for eksempel at vortikonere ikke hopper når lyset er av! Et annet tips er at man kan stå oppå brusbokser (man plukker de opp om man tar de fra siden). Og brusbokser kan stoppe monstre om man ikke plukker de opp. Det er en del monstre som dytter deg rundt isteden for å være farlige. Disse må du også bruke på interessante måter.

Dette spillet er kanskje like morsomt som 1-eren. Men siden det var et parti jeg måtte jukse litt med føler jeg ikke at jeg kan gi det helt toppkarakter. Derfor ender det med 7 av 8. Ikke verst det heller!

Og til slutt masse skjermbilder:

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>