Commander Keen 1

Commander Keen 1 - Invasion of the Vorticons

Invasion of the Vorticons: Marooned on Mars

Jeg fikk Commander Keen complete pack i gave fra min kjære! Den kan kjøpes via Steam. Men selv om det står “complete pack” er den slettes ikke komplett. Det er kun Keen 1-5 som er inkludert. Dvs at Keen 6 og Keen Dreams mangler. Dette er fordi det er en annen utgiver enn Apogee.

Jeg blir skikkelig nostalgisk når jeg spiller Keen 1. Det kom ut i 1990, altså for 20 år siden! Jeg vet ikke hvor gammel jeg var da jeg spilte det, men jeg tror aldri jeg klarte spillet. Jeg bare husker at jeg syntes det var utrolig spennende. Jeg synes fortsatt at spillet er litt vanskelig enkelte steder. Men med litt tålmodighet kom jeg da igjennom det.

Commander Keen er et utrolig morsomt og spennende plattformspill med kjempesøte monstre. Du spiller den lille, smarte gutten Billy Blaze, som har bygget sitt eget romskip. I episode 1 – Marooned on Mars har de slemme vortikonene stjålet deler av skipet ditt, og du må finne igjen alle delene før du kommer deg hjem igjen. Spillet er fullt av hemmeligheter som du finner om du leter litt. Du kan blant annet finne en hemmelig by!

Jeg var litt usikker på om jeg skulle tørre å gi spillet toppkarakter. Men om det er noe spill som fortjener det må det være dette! Så jeg kjører på og gir spillet 8 av 8!

Og her kommer masse screenshots:

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>