Jenter og vampyrer vs gutter og zombier!

Det er rart hvordan enkelte ting eller fenomener en dag er noe bare de merkeligste snakker om, mens det litt senere kan være utrolig hipt. Et godt eksempel på dette er vampyrer. Det var utrolig lite snakk om denslags før den berømte Twilight-serien dukket opp. En bokserie, som etter hvert ble filmer, om kjekke tenåringsvampyrer og varulver.

Da denne kom ble det plutselig veldig mange unge vampyrelskere der ute. Og da omtrent bare jenter. Hvis du var gutt likte du zombier. Masse zombier. I alle mulige former. Som helst skal skytes med hagle. Guttene har hatt, og har delvis fortsatt, en zombiebølge på samme måten som jentene har hatt en vampyrbølge. Alt skulle dreie seg om enten vampyrer elle zombier.

Men nå som twilight-serien ikke er fullt så fersk lenger, og vi har fått en annen veldig populær vampyrserie ser det ut til at guttene begynner å synes det er greit med vampyrer de også. Serien jeg snakker om er True Blood. Her er det ikke bare romantiske og snille vampyrer, men noen er også veldig brutale. En del av vampyrene er fortsatt veldig flotte å se på, men det er i tillegg mye blod og sex involvert. Da får vi med gutta også!

29_halloween4.jpg

This entry was posted in Monster. Bookmark the permalink.

One Response to Jenter og vampyrer vs gutter og zombier!

  1. Oguleth says:

    Var ganske skuffa over True Blood, jada, mørkere og mer sex enn Twilight, men vampyrene var fortsatt kjipe, tannløse og ikke nevneverdig interessante. Den Lille Vampyren tilogmed er jo mer hardcore enn dagens vampyrer…

    Synd Vlad aldri facepalmer i filmen, hadde passa godt som kommentar for mye av det nyere opplegget :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>