Ukens monster: Bigfoot

Legenden om bigfoot baserer seg på observasjoner av et menneskeliknende vesen. Kjempestore fotspor ble oppdaget, og gjorde at det merkelige vesnet fikk navnet “bigfoot”. Bigfoot skal være 2-3 meter høy og likne på en ape med veldig store føtter. Den skal også være dekket med mørk pels, og ha veldig liten nakke.

Bigfoot, eller storfot som den også kalles i Norge, skal leve i Nord-Amerika på vestkysten av USA og Canada. Man tenker at det finnes slekninger av bigfoot andre steder i verden. Som for eksempel den avskyelige snømannen, eller yeti som den også kalles.

Se video om bigfoot fra Animal Planet.

Referanser: wikipedia, vg

This entry was posted in Monster. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>