Snart er det halloween igjen!

World of Warcraft, happy halloween!

Halloween er kommet for å bli i Norge! Jeg er av de som synes det er kjempegøy! Med utkledning, monstre og skumle greier. Men jeg skjønner veldig godt de som ikke liker det. For det blir veldig utnyttet av butikkene. Du får kjøpt mer og mer både billig og dyrt av ymse kvalitet. Enkelte steder har det virkelig tatt av!

Men jeg mener at alt blir det man gjør det til! Halloween er til for å bruke fantasien! Lage spennende mat og godterier. Finne på morsomme ting å kle deg ut som. Man trenger ikke kjøpe ferdigkostymene i butikkene. Det går helt fint an å se hva man har i skapet, og hva man klarer å lage ut av det man har. Og kanskje bruke litt teatersminke i tillegg. Om man ikke har så god fantasi selv kan man søke litt rundt på nettet og se hva andre har funnet på.

Det jeg ikke liker med halloween er trick or treat. At barn skal gå ute alene om kvelden, ringe på fremmede dører og tigge godteri. Det synes jeg ikke noe om! Jeg blir veldig glad når det ringer på små barn i morsomme kostymer her, men jeg tror ikke jeg ville latt mine egne barn gjøre det. Da måtte jeg i så fall bli med de selv. Det er nok ganske trygt her vi bor, siden vi bor inn en blindvei der folk stort sett kjenner hverandre. Men jeg synes likevel det er skummelt.

Har du noen tips til morsomme ting man kan gjøre på halloween? Skriv en kommentar!

This entry was posted in Monster. Bookmark the permalink.

One Response to Snart er det halloween igjen!

  1. Melusine says:

    Ja, Halloween er definitivt kommet for å bli!
    Akkurat den kommersielle siden er ikke noe særlig, men man kan lage en fin feiring uten å måtte kjøpe altfor mye og heller satse mer slik du beskriver her. Det er jo så mye morsomt man kan lage sammen med ungene, grønn potetstappe for eksempel eller artige kaker med halloween-dekor.

    Hos oss har vi ikke akkurat feiret denne dagen, men i fjor var vi med ungene på et arrangement kalt “Natt på museet” – rett og slett historisk museum som åpnet dørene på kveldstid og hadde aktiviteter for barna. Det var veldig moro.
    I år har vi tenkt å låne en skummel film og spise litt halloween godteri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>