Romturisme

LampeI disse dager snakkes det mye om starten på romturismen. Tenk å faktisk oppleve en tur til verdensrommet! Om man har nok med penger er det sannsynligvis mulig i løpet av få år. Nå som den første romflyplassen er laget, og man snakker om turistromskip og romhoteller.

Prisen for en romreise er faktisk ikke så høy som man skulle tro. For “bare” 1,16 millioner kroner kan man bestille seg en reise. Det vil jeg tro en del folk i Norge faktisk har. Kanskje ikke alle kunne tenke seg å bruke det opp på én ferietur. Men det hadde definitivt jeg gjort, om jeg hadde hatt disse pengene. Kanskje en gang i fremtiden… når både huset og studiegjelda er nedbetalt.

Kilder: forskning.no, e24

This entry was posted in Astronomi & romfart and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>