Hvordan få kul mount i wow uten å raide?

Merk: Etter den nyeste patchen er enkelte detaljer i denne posten utdatert!

Du trenger slett ikke raide for å få tak i en kul mount i World of Warcraft. Her er en liten oversikt over hvor man kan få tak i spennende mounts på en enkel måte. Siden jeg spiller horde er dette kun en guide for horde-mounts. Jeg har ikke tatt med alle det er mulig å få tak i, men de som det er lettest å få.

14_emerald_raptor_troll.png

Når?
Da spillet startet fikk du din første mount på level 40, og deretter raskere mount på level 60. Nå får du din første mount helt ned på level 20, og rask mount på level 40. På level 70 får du tilgang til flyvende ridedyr og raskt flyvedyr. Om du allerede har en karakter som har tilgang til flyvedyr kan du kjøpe en bok du kan gi til andre karakterer for at de skal kunne lære seg å ri flyvemount noen levler tidligere.

Exalted med annen hjemby
Den enkleste måten å få en annen mount på er å få exhalted reputation med en annen hjemby enn din egen. Dette får du blant annet ved å gjøre masse quests for den bestemte hjembyen. Ønsker du deg ulv gjør quester for Orgrimmar. Raptor får du fra Darkspear Trolls. Strider får du fra Silvermoon City. Kodo fra Thunderbluff.

Venomhide ravasaur
Dette er den aller morsomste måten å få deg et nytt ridedyr på. Du får i oppdrag å få tak i en venomhide ravasaur baby (raptor), og passe på den til den har blitt så stor at du kan ri på den. Det tar ganske lang tid, du må blant annet gjøre 20 daily quests. Men raptoren er veldig søt, og absolutt verdt det. Les mer om questen her.

raptorbaby.png

PVP
Det er en mengde pvp-mounts du kan få i spillet. Disse kjøper du ved å levere inn merker du får fra battle grounds.

Armored brown bear
Kul bjørn som kan kjøpes i Dalaran.

WoWScrnShot_011910_160020.jpg

Ice mammoth
Kan kjøpes når du har revered reputation med Sons of Hodir

Black war mammoth
Kan kjøpes i Wintergrasp for Stone Keeper’s shards

WoWScrnShot_100210_230626.jpg

Argent tournament
Stedet der du kan få tak i flest mounts er å delta i argent tournament i Icecrown. Om du lærer deg hvordan turneringsspillingen fungere vil du sakte men sikkert kunne opparbeide deg exalted reputation med alle storbyene. Samt at du kan kjøpe enkelte ridedyr for merker.

Flygende ridedyr

Wind rider
Du kan kjøpe wind rider (vanlig fart) og swift wind rider (rask) i Silvermoon valley.

Red drake
Kan kjøpes hvis du er exalted med Wyrmrest Accord. Dette er en veldig fin drage, og det skal ikke så mye til for å få den. Det er lett å bli exalted med Wyrmrest hvis du gjør en del quests i Dragonblight og litt instanser med Wyrmrest-tabarden.

WoWScrnShot_012110_210952.jpg

Bronze drake
Dropper fra boss i instansen The Culling of Stratholme.

Flygende teppe
Er du tailorer kan du lage deg flyvende teppe!

Albino drake
Om du klarer å samle 50 mounts får du albino drake. Om du klarer 100 får du red dragonhawk.

WoWScrnShot_060610_213848.jpg

This entry was posted in Dataspill, Tips og triks and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>