Film: Dragetreneren

Da fikk jeg også endelig sett dragetemmeren! En herlig film. :) Den gir deg akkurat det du forventer! Dette er en animasjonsfilm om sønnen til en vikinghøvding. De bor i en vikinglandsby som har et drageproblem. Dragene bortfører sauer og tortuererer byen. Vikingenes hovedmål er å ta opp kampen mot disse dragene. Men vikingsønnen finner ut at det ikke er så lett å drepe drager likevel, av en litt annen grunn enn man skulle tro.

Det er en velig søt og snill film med en del humor. Men jeg likte ikke stemmen til hovedpersonen i det hele tatt. Den irriterte meg litt igjennom hele filmen. Ellers er det en del morsomme karakterer, og en veldig søt historie. Om filmen skulle trekkes for noe var det nok at den var for forutsigbar. De kunne godt ha kommet med noen gode overraskelser.

Det aller beste med hele filmen er selvsagt de forskjellige dragene. De har jobbet veldig med designet av de. De har forskjellige egenskaper, personlighet, og ser veldig forskjellige ut. Noe minner om katter, andre om hunder osv. Hoveddragen minnet utrolig mye om den svarte katten vår. Den hadde veldig mange katteaktige trekk, og var bare helt nydelig.

This entry was posted in Film, Monster and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>