Film: Dorian Grey

Dorian Grey er en veldig pen og stemningsfull film. Den handler om skjønnhet, varighet, lyster og aldring, med et snev av det okkulte. Filmen tar utgangspunkt i en vakker, uskyldig mann, som kommer til et London. Her blir han påvirket av andre til å endre seg og utforske sine lyster. Utseendet hans blir etter hvert en forbannelse.

Filmen begynner kanskje litt sakte, men tar seg litt opp etter hvert, når det begynner å skje litt mystiske ting. Det er en veldig pen og velkomponert film med flotte kostymer og kulisser. Filmen er verdt å se, men mangler det lille ekstra som gjør at en film vil bli husket.

This entry was posted in Film. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>