Første smakebit på Cataclysm

WoWScrnShot_101410_221801 - Copy.jpgDa har jeg endelig installert patch 4.0.1 til wow. Det tok sin tid å laste den ned og installere den! Først etter at alt var lastet ned, og den hadde brukt masse tid på å patche fikk jeg denne feilmeldingen:

The file “F:\spill\World of Warcraft\Data\world.MPQ.temp” could not be opened. (OpenRepackTarget::Execute)
The disk doesn’t have enough free space to install Blizzard Updater. Please free up space.

Jeg hadde 10GB ledig og tenkte det måtte være nok. Men etter å surfet litt rundt på forumer fant jeg ut at den trenger omkring 20GB ledig plass mens den patcher! Det tar lang tid å laste ned patchen og å patche, så det enkelte folk anbefalte var å avinstallere hele wow. For deretter å laste den ned på nytt, og installere derfra. Les flere detaljer her.

Jeg ryddet litt på den gamle disken (har jo en ny en med mer plass, men ikke der wow er installert hos meg), og frigjorde 27 GB, og det holdt i hvert fall til patchingen. Så nå har jeg endelig fått testet den såvidt. Dette er en stor patch der mye blir endret. Jeg tenker på det som en liten smakebit på hva som kommer til å skje i Cataclysm.

Det er en god del som er endret. Blant annet disse tingene:

  • En del nye småting i skjermbilder
  • Alle emblemer konverteres til justice points isteden. Kjempedeilig å slippe å få mange forskjellige emblemer, og måtte bytte de i andre for å få råd til ting.
  • Ting man får i PVP (arenapoeng, honorpoeng etc) konverteres til nye honor-poeng. Veldig greit å slippe å holde rede på mye forskjellig her også.
  • Ammo finnes ikke lenger, heller ikke soul shards for warlocks. Kjempedeilig for huntere og warlocks å slippe å fylle sekkene sine med dette!
  • En slipper forskjellige ranks på spells og abilities. De blir heller bedre per level. Veldig behagelig det også. Er ikke fullt så spennende å gå opp i level og se at man kan kjøpe rank 7 av en skill du omtrent ikke bruker.
  • Man har nå tre forskjellige typer glyphs
  • Du kan velge en spesialisering for karakteren din per spec.
  • Endringer i talenttreene. De har blitt mindre, og du må ta 31 poeng i spesialiseringstreet ditt før du kan velge fra andre trær.
  • Resilience reduserer ikke lenger sjansen for å få kritiske treff på seg. Foreløpig har det resultert i at man dør sinnsykt fort i pvp. Men Blizzard har vel en plan med det.
This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>