DEN INTERNASJONALE CAPS LOCK-DAGEN

IMG_6371x.JPGI DAG ER DET DEN INTERNASJONALE CAPS LOCK-DAGEN. CAPS LOCK-DAGEN HADDE SÅ STYGG NETTSIDE AT JEG KLARTE BARE IKKE Å LINKE TIL DEN. :) INGEN TAST PÅ TASTATURET HAR BLITT HATET LIKE MYE SOM DENNE. DET ER UTROLIG SJELDENT MAN FAKTISK HAR BRUK FOR Å SKRIVE BARE STORE BOKSTAVER. DEN ENESTE GANGEN JEG KAN KOMME PÅ AT JEG HAR HATT BRUK FOR DET ER FOR Å SKRIVE ET INNLEGG OM CAPS LOCK-DAGEN.

NÅR FOLK KUN SKRIVER MED STORE BOKSTAVER FÅR MAN INNTRYKK AV AT DE ROPER ELLER SKRIKER. MAN BLIR OFTE IRRITERT OG FØLER AT FOLK ER SINTE NÅR DE BRUKER STORE BOKSTAVER.

MEN DEN ALLER STØRSTE GRUNNEN TIL AT JEG HATER CAPS LOCK-TASTEN ER AT JEG OFTE KOMMER BORTI DEN. HVIS JEG ER LITT UFORSIKTIG MED A-EN. DET VERSTE EKSEMPELET JEG HAR VÆRT BORTI VAR PÅ EN LAPTOP MED USTANDARDISERT TASTATUR DER CAPS LOCK-TASTETN VAR STØRRE ENN VANLIG. DET VAR EKSTREMT SLITSOMT.

This entry was posted in Annet. Bookmark the permalink.

One Response to DEN INTERNASJONALE CAPS LOCK-DAGEN

  1. mamma says:

    Vi bruker BARE store bokstaver på arkitekttegninger fordi de er bedre synlig blant sttrekene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>