Dato for Cataclysm!

Da har Blizzard endelig annonsert lanseringsdatoen til World of Warcrafts tredje expansion. Cataclysm skal komme den 7.desember! Les mer på vg nett. I denne ekspansjonen får vi blant annet:

 • To nye raser, worgen og goblin.
 • Endring av gamle områder. Blant annet har Barrens blitt delt i to.
 • Mer raid-innhold enn noen annen utvidelse.
 • Nye lovlige kombinasjoner av klasser og raser.
 • Ny pvp-sone.
 • Rated battlegrounds.
 • Nytt yrke: arkeologi.
 • Nå kan man bruke flyvende ridedyr i Azeroth!

Det jeg gleder meg aller mest til i denne ekspansjonen er at troll kan bli druider! Min yndlingsklasse er druids, og jeg er ikke spesielt fan av taurens. De har før Cataclysm har vært den eneste muligheten for hordespillere til å bli druid. Men jeg er ikke overlykkelig for de nye katte– og bjørneformene, og synes de ser litt fjollete ut.

Jeg gleder meg også litt til å prøve ut den nye goblin-rasen, og håper de har et spennende startsted. I tillegg blir det spennende å se hva Blizzard har gjort med de gamle områdene som skal være endret. Og vi får håpe de siste levlene fra 80 til 85 inneholder mye spennende. Jeg liker veldig godt 5-mannsinstanser på sluttlevel, og håper det er mye spennende og forskjellig der.

felsteed.jpg

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dato for Cataclysm!

 1. Salatbollen says:

  haha, jeg syns de nye bjørn og katteutseendene var kuule jo 😛 (Okei kanskje litt fjollete) Men jeg likte dem likevel 😛

 2. Emerald Raptor says:

  Joda, de er jo litt morsomme. Men tenk så gøy det hadde vært om de for eksempel hadde valgt andre dyr enn katt og bjørn? Eller om katteformen hadde vært like fin som tigrene på echo isles (durotar tiger)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>