Riding Club Championships blir gratis!

NB! Er du ute etter det nye Riding Club Championsspillet for facebook les denne posten isteden.

Den 1.oktober blir det gratis å spille Riding Club Championships! Spillet kom i 2008, og har gått fra å kun være konkurranser i sprangridning til å bli et fullverdig spill.

screen201009282037171.png

Spillet går ut på å trene hesten opp din, klare meritter, konkurrere og sosialisere med andre. Du trener hesten din opp i styrke, lydighet og utholdenhet. Hesten kan trenes fra level 1 til level 10 i disse aspektene, og er en veldig tidkrevende prosess. Men hesten trenes hele tiden du rir den, også i konkurranser.

screen201009282042091.png

Konkurransegrenene i spillet er sprangridning, terrengritt, dressur og manøvrering. Det er mange forskjellige steder og baner med forskjellig tema. Du kan blant annet spille rangerte matcher mot en spiller om gangen, eller du kan være med på en liga som går over lang tid.

screen20100928202828.png

Du kan tjene penger ved å vinne konkurranser, som du igjen kan bruke på å utstyre deg og hesten din, eller betale for å få hesten din ren. Ja, for hesten din yter bedre om den er ren og lykkelig. Du kan også (som sikkert de fleste velger) å stelle hesten din selv.

screen201009282032351.png

Spillet starter kanskje litt tregt. Treningsprogrammene er ikke så alt for spennende. Før du har fått trent opp hesten din litt er den knotete å styre, og hopper ikke så høyt. Så det er en litt vanskelig start på spillet. Men etter hvert som hesten trenes og du blir bedre kjent med spillet vil du få mange timer med god underholdning!

screen201009282020241.png

Jeg har vært i Riding Club communityet helt siden betatestingen av spillet med en annen bruker, men har nå begynt å spille opp en ny en med det “overraskende” navnet Emerald Raptor. Jeg har hatt en lang pause, men er kommet tilbake, og ser spent på fremtiden av spillet. Det har vært en spennende utvikling med masse nye oppdateringer underveis. Vi får bare håpe de fortsetter å utvide spillet selv om det nå har blitt gratis.

Som det første heste-MMO-et jeg har spilt. Og det desidert beste hestespillet jeg har vært borti velger jeg å gi spillet terningkast 7 av 8. Jeg må også si at jeg synes det er utrolig kult at det faktisk er laget av et norsk firma.

This entry was posted in Dataspill and tagged , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Riding Club Championships blir gratis!

 1. Ja, jeg er helt enig i det du sier der. Til å begynne med var jo det eneste du kunne gjøre å konkurrere mot andre, og du fikk ikke en gang vite hvem det var før du var ferdig. Mens nå har det blitt et mye større og morsommere spill.

 2. vagata says:

  Jeg spilte Riding Club Championship i sin spede begynnelse. Har ikke prøvd det igjen senere, men det er kanskje verdt det nå når det har blitt gratis!
  Syntes det var høy terskel på starten. Måtte gjøre mye kjedelig “jobbing” for å få hesten til å bli god, men etterhvert gikk det bedre.
  Det merkes at spillet er laget av menn og ikke av jenter. Fokusen var til å begynne med ganske gal.
  Ser nå at de har fått mer riktige fokuseringer for hestejenter.

  Egentlig synes jeg ikke animasjonene er så fantastiske heller. Anatomien er litt rar, men banene er inpsirerende.

 3. hedda says:

  hei du! : ) jeg spilte riding club champions kjempe masse før. Men slutta en stund, og har ikke spilt det på fler måneder. Nå som jeg prøver å begynne igjen kommer jeg meg ikke inn, hver eneste gang jeg skal logge meg inn kommer den samme meldingen om at jeg burde sjekke internett forbindelsen. Jeg har bra internett å sitter på pcen hele tiden, så skjønner ikke hvorfor spillet mitt blir sånn..?

 4. Helene says:

  Hvor kan jeg laste ned ridingclub slik at jeg kan spille det på mac’en min? =)

 5. Helle says:

  Jeg synes spillet var mye bedre før når det var på “nettet” og ikke på Facebook. Jeg syns det var bedre å spille og mye gøyere da, savner virkelig det spillet. Det er det beste hestespillet jeg har spilt og det er utrolig synd at de flyttet det over til Facebook. Få det på nett igjen!! hehe

 6. caroline says:

  men er det dressur og feltritt på den på facebook ?

 7. Alice says:

  Nei, desverre ikke.. Jeg vil ha tilbake det gamle spillet jeg også! det var så mye bedre!

 8. kattrina says:

  how do you sing up to the game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>