Nye bilder fra månelandingen!

Utrolig nok har det dukket opp helt nye bilder fra månelandingen! Ifølge vg skal de presenteres i neste uke. Det blir spennende å følge med på! Det skal visstnok bare dreie seg om noen få minutter med film. Men for en så viktig begivenhet som at mennesker lander på månen blir det satt inn store ressurser på å restaurere filmen.

Jeg ble litt mistroisk da jeg så nyheten, og måtte tenke etter om det var 1.april i dag. Dette høres jo nesten litt for utrolig ut til å være sant. Hvorfor skulle denne filmen bare plutselig dukke opp? Kanskje det egentlig bare er en spøk eller et reklamestunt? :)

Månen

This entry was posted in Astronomi & romfart and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>