Introduksjon

Min første bloggpost! Her er passer det vel med en liten introduksjon. Visjonen med denne bloggen er å skrive om mine noe nerdete interesser sett utifra ei jentes perspektiv. Dette omfatter blant annet dataspill, programmering, miniatyrspill, rollespill og fotografering.

Jeg kommer til å være anonym i denne bloggen. Jeg ønsker å være anonym for å kunne skrive litt friere enn jeg ellers ville gjort.

Jeg er ikke ny innen bloggkulturen. Jeg har skrevet blogg eller dagbok på nettet mer eller mindre fast i 9 år. Men den er privat og passordbeskyttet. Nå ønsker jeg derimot å skrive åpent for å kunne dele mine skriverier med resten av verden. I hvert fall resten av den norsk-språkelige verden. :)

Katt som leker med D20-terning


This entry was posted in Meg and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Introduksjon

  1. Pingback: Tomånedersjubileum! | Emerald Raptor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>